Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας δεν ανήκει πια στο “κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων”, καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου, σε μια δεξίωση με πολλές εκπλήξεις.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, γόνος μεγάλης οικογένειας των Αθηνών, παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, την πανέμορφη Όλγα Ζαπουνίδου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική βίλα στη κοσμοπολίτικη Ψαρού.

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει τη βίλα και την εκκλησία όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κρίνους και λευκά κεριά, ενώ τα στέφανα δέσποζαν επάνω στον ασημένιο δίσκο

Το περιβόητο προσκλητήριο είχαν λάβει μόλις 50 καλεσμένοι, οι οποίοι παραβρέθηκαν στον “κλειστό” αλλά ταυτόχρονα παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού.

Team Bride – Δήμητρα, Μαριλένα, Όλγα, Δέσποινα, Άντα, Αρετή

Οι γονείς του γαμπρού, Νίκος και Τούλα Αγγλούπα ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένοι σε όλη τη διάρκεια της τελετής, και δεν σταμάτησαν να δείχνουν λεπτό την ευτυχία τους στο πρόσωπο του γιου τους.

Ο μυθικός γάμος του Αλέξανδρου Αγγλούπα με την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου στη Μύκονο

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει τη βίλα και την εκκλησία όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κρίνους και λευκά κεριά, ενώ οι ασημένιοι δίσκοι δέσποζαν στον στολισμό των τραπεζιών. Το dress code για τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν “nude”.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το μεγάλο party του ζευγαριού υπό τους ήχους των επιτυχιών της Νατάσας Θεοδωρίδου

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το μεγάλο party του ζευγαριού, υπό τους ήχους των αγαπημένων επιτυχιών της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ την συνόδευσε στα νέα τραγούδια τους, ο Πέτρος Ιακωβίδης. Το μικρόφωνο πήρε για λίγα λεπτά και ο καλός φίλος του Αλέξανδρου Αγγλούπα, Αντώνης Ρέμος, όπου εκτίναξε το κέφι των καλεσμένων.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, ήταν και ο ιδιοκτήτης του Nammos Mykonos, Ζαννής Φραντζέσκος με τη σύζυγό του Βερόνικα.