Η γνωστή γυμνάστρια και καλαθοσφαιρίστρια Ζωή Δημητράκου μας συστήνει την αποτελεσματικότερη θεραπεία συμπλήρωσης βιταμινών Reviv.

Οι θεραπείες Reviv στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας, στην προστασία του οργανισμού από ασθένειες και στην γρήγορη και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Με υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, όπως βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) και γλουταθειόνη, ο οργανισμός τροφοδοτείται με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Οι θεραπείες Reviv στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας

Χορηγώντας αυτά τα συστατικά ενδοφλεβίως (IV), επιτυγχάνονται υψηλότερα ποσοστά απορρόφησης (100%) και μεγαλύτερες δοσολογίες θρέφοντας πραγματικά το δέρμα και όλους τους ιστούς, ενισχύοντας την ενυδάτωση του οργανισμού μας.

Τα οφέλη των ενδοφλέβιων θεραπειών έχουν αποδειχθεί από πληθώρα επιστημονικών μελετών. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν και προλαμβάνουν πολλές ασθένειες όπως, οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

Οι θεραπείες Reviv στοχεύουν στην προστασία του οργανισμού από ασθένειες και στην

Ο ορός Megaboost της REVIV με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, είναι εξαιρετικά πλούσιος σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, ειδικά όταν συνδυάζεται με επιπρόσθετες εγχύσεις αντιοξειδωτικών. Το Megaboost είναι, συνεπώς, μια φανταστική επιλογή για την πρόληψη ασθενειών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη βελτίωση της κυτταρικής λειτουργίας, την αντιγήρανση και την αποκατάσταση των χαμηλών επιπέδων ενέργειας.

Ζητήστε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για την θεραπεία Megaboost από την ιατρική ομάδα Reviv και ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα καλώντας στο 210 8949920.