Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να καταφέρει μια γυναίκα; Σε μία σειρά από απολαυστικά βίντεο, η Σοφία Κουρτίδου φοράει τα πιο εντυπωσιακά της mat. σύνολα και δηλώνει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ότι μια πραγματική γυναίκα μπορεί να καταφέρει κυριολεκτικά τα πάντα!

Ακόμα και να οδηγήσει αλωνιστική μηχανή (a.k.a. κομπίνα) με ψηλοτάκουνα και μάξι φόρεμα!

Δίνοντας το παράδειγμα σε όλες τις mat. fashionistas, η Σοφία Κουρτίδου αποδεικνύει έμπρακτα ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για μία πραγματική γυναίκα με πληθωρική προσωπικότητα που θέλει να αναδείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Η Σοφία Κουρτίδου μπορεί να καταφέρει τα πάντα με τη mat. fashion

Σε αυτό το ταξίδι, δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνοδοιπόρο από τη mat. fashion, που εδώ και τρεις δεκαετίες ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να ξεφύγει από τυχόν καλούπια που της επιβάλλουν τα στερεότυπα του περιβάλλοντός της και να βγει μπροστά, ξεδιπλώνοντας την δική της μοναδική προσωπικότητα.

Η mat. λοιπόν, σε συνεργασία με τη Σοφία, στέλνει ένα θετικό μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης σε κάθε γυναίκα ανεξαιρέτως, χωρίς περιορισμούς μεγέθους, ηλικίας και καταγωγής: Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μόνο όταν είσαι ο πραγματικός σου εαυτός #TheRealYou.

Φόρεσε το αγαπημένο σου mat. σύνολο, που σε κάνει να αισθάνεσαι ακαταμάχητη, μαζί με το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και ξεκίνα τώρα!

Κάθε βήμα θα σε πηγαίνει όλο και πιο κοντά στο να καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Ανακάλυψε τη mat. fashion στο shop.matfashion.com και στα social media @matfashion