Συσκευή για χρήση στο σπίτι με τεχνολογία Photolysis 4ης γενιάς για μόνιμη αποτρίχωση προσώπου και σώματος. Η τριχοφυΐα σας γρήγορα και ανώδυνα στο δικό σας χώρο μπορεί να μειωθεί έως 70% σε 5 με 6 εφαρμογές.

State-of-the-art τεχνολογία φωτός (παλμικό φως) που χρησιμοποιείται από τους δερματολόγους για την επαγγελματική αποτρίχωση. Μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής αφού η αποτρίχωση ολόκληρου του σώματος (πόδια, χέρια, μασχάλες, μπικίνι & πρόσωπο) μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 20″ λεπτά. Κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους και τα χρώματα τριχών.

MASTER Photolysis για οριστική αποτρίχωση στο σπίτι αποκλειστικά στo e-shop της εταιρίας Beauty Home Clinic (www.beautyhomeclinic.gr)

Απολαύστε την πολυτέλεια της όμορφης, βελούδινης επιδερμίδας χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την δερματολογικά εγγυημένη οικιακή συσκευή των Beauty Home Clinic.

Πρόκειται για ένα gadget που μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού. Η χρήση του είναι πανεύκολη και τα αποτελέσματα άμεσα και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας φορά!

Αποκλειστικά στo e-shop της εταιρίας Beauty Home Clinic >> >> www.beautyhomeclinic.gr και τηλεφωνικά στο 210 8055551.

Φτιάξε και εσύ την προσωπική κλινική ομορφιάς στο σπίτι σου!