Η χρυσή εποχή της δεκαετίας του ’90 αναβίωσε στο street party της FILA την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στο κατάστημα Sneaker10, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα και στην εμβληματική συλλογή Disruptor.

Το iconic αθλητικό brand γιόρτασε τη συλλογή Disruptor της FILA σε ένα party αποκλειστικά για τις γυναίκες, με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα σε όλους σχέδια της συλλογής.

Ασημίνα Πλέσσια

Γυναίκες από τον χώρο της μόδας, influencers και celebrities με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για το brand έδωσαν το παρών στο εντυπωσιακό street style party της FILA και θαύμασαν από κοντά τα μοναδικά σχέδια της σειράς Disruptor.

Ασημίνα Πλέσσια, Darya Turovnik, Κάλια Ελευθερίου, Δώρα Λιάπατα
Darya Turovnik

Ταλαντούχες χορεύτριες με outfit FILA ξεσήκωσαν με τις χορευτικές τους κινήσεις καλεσμένους και περαστικούς, καλώντας τους να συμμετάσχουν στο party που διοργανώθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα της Γλυφάδας.

Η παρουσία των tattoo artists από το Dildo Tattoo Studio έκανε ακόμα πιο έντονο το street style ύφος του party, μέσα από ένα μοναδικά σχεδιασμένο tattoo experience που είχε οργανωθεί ειδικά για το event.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. Veto S.A. | T. 210 4839480

Darya Turovnik
Τζώρτζια Βαϊνά, Δώρα Λιάπατα
Ασημίνα Πλέσσια
Τζώρτζια Βαϊνά
Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Marketing Manager FILA), Ραμόνα Βλαντή
Darya Turovnik
Κάλια Ελευθερίου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Marketing Manager FILA), Ασημίνα Πλέσσια
Τζώρτζια Βαϊνά, Δώρα Λιάπατα
Σωτηρία Δημάκη, Δώρα Λιάπατα
Τζώρτζια Βαϊνά
Κάλια Ελευθερίου
Ασημίνα Πλέσσια