Το περιοδικό ELLE και το ELLE.gr, διοργάνωσαν με επιτυχία για πρώτη φορά τα ELLE Fashion Young Talents Awards 2020, αναδεικνύοντας τα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής μόδας που θα διαμορφώσουν το μέλλον της fashion scene.

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, νέοι Έλληνες δημιουργοί και brands, λαμπερά style icons, καταξιωμένοι σχεδιαστές και επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας, έδωσαν ραντεβού στον θρυλικό χώρο του Rock n Roll Athens στο Κολωνάκι, για το πιο hot fashion party.

Παρουσιάστρια της βραδιάς, ήταν η fashion entrepreneur Αντιγόνη Βιντιάδη, η οποία κάλεσε την εκδότρια του περιοδικού ELLE Έλενα Μακρή να δώσει το σύνθημα για την έναρξη της απονομής. Νικητές της βραδιάς ήταν οι: Τατιάνα Αγγουράκη με το brand Touché στην κατηγορία WomensWear Designer, Άννα Λαζοπούλου με το brand Monzouzou στην κατηγορία Bag Designer, Αλεξάνδρα Αναγνώστου με το brand Sun.Set.Go! στην κατηγορία Beachwear Designer, Στάθης Σαμαντάς με το brand Stathis Samantas στην κατηγορία Sandal-Shoe Designer, Βένια Λαμπροπούλου με το brand La Vie στην κατηγορία Jewellery Designer, Αμαλία Βρανά με το brand AV Swimwear στην κατηγορία Fashion Innovation, Μάρκελλος Πολυδώρου στην κατηγορία Graduates. Τέλος, ο Στάθης Σαμαντάς με το brand Stathis Samantas, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Best Designer. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν: η εκδότρια του περιοδικού ELLE Έλενα Μακρή, ο Fashion Designer Στέλιος Κουδουνάρης, ο PR Manager Χάρης Ντάβλας, ο Art Director Κωνσταντίνος Τζάχας, οι fashion directors του περιοδικού ELLE Γεωργία Κλεισούρα και Βασιλική Παππά, ο φωτογράφος μόδας Κώστας Αυγούλης.

Περικλής Κονδυλάτος, Ραμόνα Βλαντή
Σούλα Λιάκου
Σίσσυ Φειδά
Μιχάλης Πάντος, Χάρης Ντάβλας

Πολύτιμος αρωγός ήταν ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς Berson Σαραφίδης, η εταιρεία η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα Braun Beauty & Braun Grooming, ένα brand συνώνυμο της καινοτομίας με πρωτοποριακό DNA που φέρνει την προηγμένη τεχνολογία στο σπίτι. Για την επιτυχή διεξαγωγή της βραδιάς πολύτιμη όμως ήταν και η συμβολή των χορηγών μας. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τους αφρώδεις οίνους που προσέφερε η εταιρεία Bianco Nero, η Βίκος δρόσισε το κοινό με άφθονη Vikos Cola, ενώ τις εκλεκτές αλμυρές και γλυκιές νοστιμιές ανέλαβε το catering Δειπνοσοφιστήριον με την έμπειρη ομάδα σεφ. Τον χώρο του Rock n Roll Athens διακόσμησαν τα υπέροχα λουλούδια Drizos Flowers, ενώ στο τέλος όλοι οι καλεσμένοι έφυγαν με την αγαπημένη goodie bag που προσέφερε η MAC Cosmetics, με δώρο-έκπληξη.

Στρατηγικός συνεργάτης των ELLE Fashion Young Talents Awards ήταν η Andydote Fashion Fair.

Μιχάλης Πάντος, Σάντυ Τσαντάκη, Χάρης Ντάβλας
Ορσαλία Παρθένη
Στέλιος Κουδουνάρης
Αντιγόνη Βιντιάδη
Η νικήτρια Τατιάνα Αγγουράκη (brand Touché), Στέλιος Κουδουνάρης
Η νικήτρια Αλεξάνδρα Αναγνώστου (brand Sun.Set.Go!), Χάρης Ντάβλας
Ο νικητής Στάθης Σαμαντάς (brand Stathis Samantas), Κώστας Αυγούλης
Η νικήτρια Βένια Λαμπροπούλου (brand La Vie), Κωνσταντίνος Τζάχας
Η νικήτρια Αμαλία Βρανά (brand AV. Swimwear), Παυλίνα Χαραλάμπους (εμπορική διευθύντρια της Berson Σαραφίδης)