Μπορεί όλη η ενέργεια του Λονδίνου να χωρέσει σε ένα μπουκάλι;

Αυτό πέτυχε ο οίκος Burberry διοργανώνοντας μία εκδήλωση στο attica @ Golden Hall για να παρουσιάσει τα best seller αρώματά του που μεταφέρουν όλη τη λονδρέζικη ατμόσφαιρα και το περιπετειώδες πνεύμα των ανθρώπων που ζουν στο Λονδίνο.

Τα γυναικεία Burberry Her και Burberry Her Intense καθώς και το ανδρικό άρωμα Mr. Burberry μύησαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους στην φιλοσοφία του οίκου και στις κλασικές νότες της βρετανικής αρωματοποιίας. Παράλληλα, για δύο εβδομάδες, όλη η αλυσίδα καταστημάτων attica είχε «ντυθεί» με τα εικαστικά της καμπάνιας του οίκου Burberry, στην οποία πρωταγωνιστεί η Cara Delevingne.

Μία λονδρέζικη στάση λεωφορείου που είχε τοποθετηθεί έξω από το attica @ Golden Hall, έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους −καλλιτέχνες, παρουσιαστές και εκπροσώπους των ΜΜΕ− να μεταφερθούν για λίγο στο Λονδίνο και να φωτογραφηθούν με χαρακτηριστικά αξεσουάρ του οίκου Burberry, όπως καπέλα, γάντια και κασκόλ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες συνοδευόμενες από prosecco και εμπνευσμένες από τα αρώματα του οίκου Burberry, που δημιούργησε το Il Barretto.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αρωμάτων Burberry στην Ελλάδα είναι η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.

Ντάρια Τουρόβνικ, Mike
Σοφία Παυλίδου
Ελένη Τσολάκη
Τζένη Μπότση, Μαρία Ηλιάκη
Ηλίας Γκότσης, Σόφη Πασχάλη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Κατερίνα Γερονικολού, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Δήμητρα Τσιριγώτη
Αντίνοος Αλμπάνης, Δήμητρα Τσιριγώτη, Σόλων Τσούνης, Αλεξάνδρα Πρίφτη
Σοφία Παυλίδου
Έλενα Ασημακοπούλου
Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Θωμάς Τασολάμπρος, Εύη Κλαουδάτου