Υπάρχει μία κρουαζιέρα που επιτρέπει στους ταξιδιώτες της να γυρίσουν όλο τον κόσμο σε 245 ημέρες, κάνοντας στάση σε 51 χώρες και συνολικά 111 λιμάνια, με κόστος 90.000 δολαρίων.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το CNBC, το ταξίδι που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το κρουαζιερόπλοιο Viking Sun, είναι «υποψήφιο» για να σημειώσει ρεκόρ Γκίνες, με την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης συνεχούς κρουαζιέρας, η οποία ξεκίνησε στις 31 Αυγούστου 2019, από το Λονδίνο.

Στην κρουαζιέρα βρίσκονται 54 ταξιδιώτες που πλήρωσαν περισσότερα από 90.000 για το ταξίδι των 245 ημερών, ενώ υπάρχουν και επιβάτες που επέλεξαν τα δύο μικρότερα ταξίδια. Σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές που προσφέρονται είναι ένα ταξίδι 127 ημερών, από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες ή ένα ταξίδι 119 ημερών από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο.

Ένα ολοκληρωμένο ταξίδι με το «πακέτο» Ultimate World Cruise ξεκινά από το Λονδίνο στην Αγγλία και κάνει αρκετές στάσεις σε βρετανικά και σκανδιναβικά λιμάνια προτού κατευθυνθεί στις Καναδικές ακτές. Συνεχίζει το ταξίδι του προς τη Νότια Αμερική, με στάσεις στην Καραϊβική και την Κόστα Ρίκα, ακολουθεί μία στάση στην Καλιφόρνια και μετά σειρά έχουν η Γαλλική Πολυνησία, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και η Ασία.

Από εκεί ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής προς το Λονδίνο με πολλές στάσεις στη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.