Η Αγγελική Δαλακούρα, ιδιοκτήτρια και επιστημονικά υπεύθυνη της πρότυπης κλινικής Athens North Clinic, υποδέχθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κλινικής στο Μαρούσι, την Πρόεδρο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA Hellas, κα Βάνα Λαβίδα.

Η Athens North Clinic μοναδική στο είδος της, συνδυάζει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος. Λειτουργεί κάτω από πιστοποιημένες διεθνώς προδιαγραφές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα.

Στo πλαίσιo της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Athens North Clinic στηρίζει έμπρακτα το έργο του MDA Hellas, επηρεάζοντας θετικά τα δεδομένα της εποχής και του κλάδου της υγείας.

Μαρία Φασουλάκη (Αισθητικός της κλινικής Athens North Clinic), Γιώργος Ντάβλας

Επισκεφτείτε το site μας για περισσότερες πληροφορίες: www.athensnorthclinic.gr

Διεύθυνση: Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: (+30) 210 6813330 & (+30) 210 6813350

Facebook: Athens North Clinic

Instagram: AthensNorthClinicOfficial

Λίγα λόγια για το έργο του MDA Ελλάς.

Το MDA Ελλάς έχει δημιουργήσει και εξοπλίσει τρεις Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα) με στόχο την εξειδικευμένη ιατρική κάλυψη των ασθενών, χωρίς να πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις από τον τόπο κατοικία τους.

Πρόσφατα απέκτησε το «Σπίτι» του. Πρόκειται για ένα κτήριο 700τμ., στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό με το συμβολικό όνομα «Ελπίδος». Κύριος σκοπός του MDA Ελλάς είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών με νευρομυϊκές παθήσεις. Στους χώρους του κτηρίου θα παρέχονται υπηρεσίες που θα στηρίζονται στις αρχές της ανακουφιστικής φροντίδας.

Θεανώ Παπαθανασίου (Μέλος ΔΣ του MDA Ελλάς), Αντιγόνη Καρρά (Διευθύντρια του MDA Ελλάς)