Το βασιλικό ζεύγος θέλει να ζήσει μία πιο «νορμάλ» ζωή.

Σύμφωνα με μία ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύουν να «διαμορφώσουν έναν προοδευτικό νέο ρόλο εντός της βασιλικής οικογένειας».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση είναι διατεθειμένοι «να δουλέψουν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι».

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύτηκε και στο Instagram του ζευγαριού, υπογραμμίζεται ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από «πολλούς μήνες σκέψης και προσωπικών συζητήσεων».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σκοπεύουμε να αποποιηθούμε (τον ρόλο) των “ανώτερων” μελών της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη βασίλισσα».

«Σχεδιάζουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμάμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις παραδόσεις μας», υπογραμμίζουν Χάρι και Μέγκαν, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες δεν έκρυψαν τη δυσκολία που αντιμετώπιζαν μπροστά στην πίεση των ΜΜΕ, που σχετιζόταν με τα καθήκοντά τους, διαβεβαιώνοντας ότι έλαβαν τη σχετική απόφαση «έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων», καταλήγει η ανακοίνωση.