Η mat. fashion ταξίδεψε μαζί με μία δημοσιογραφική ομάδα από λάτρεις της μόδας στο Κάιρο, επισφραγίζοντας τη δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Στα πλαίσια του ταξιδιού, η ομάδα των mat fashionistas επισκέφτηκε το Maison 69, το κορυφαίο concept store στην high-end περιοχή του Ζαμάλεκ. Το Maison 69 φιλοξενεί στους καλαίσθητους χώρους του, που είναι διαμορφωμένοι σαν δωμάτια ενός άψογα εξοπλισμένου σπιτιού, το πρώτο shop in a shop της mat. της εταιρείας στη Β. Αφρική.

Η Αίγυπτος αποτελεί μόνο μία από τις 48 χώρες όπου ταξιδεύουν τα ρούχα της mat. σε επτά σημεία πώλησης, όμως η εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες καταρρίπτει τα στερεότυπα στο χώρο της μόδας δε σταματά εκεί, καθώς σχεδιάζει περαιτέρω δυναμική εξάπλωση στην αραβική αγορά.

Έτσι, η mat. fashion αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο μία δημιουργική δεκαετία γεμάτη από νέες εμπειρίες και εξωστρέφεια, ενώ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 με ακόμα περισσότερες διεθνείς επιτυχίες και ευχάριστες εκπλήξεις για το body positivity.

Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Πολίτη
Στο Κάιρο με τη mat. fashion
Γωγώ Αυγερινοπούλου
Χριστίνα Πολίτη
Στο Κάιρο με τη mat. fashion
Φαίη Μπέη
Μαίρη Αυγερινοπούλου
Το Maison 69 φιλοξενεί στους καλαίσθητους χώρους του, το πρώτο shop in a shop της mat.