Στο φημισμένο George’s Club, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, η Μαρίνα Ραφαήλ και ο Χρήστος Κωσταρέλλος, διοργάνωσαν ένα άκρως γιορτινό, βραδινό gathering, σε απόλυτη αρμονία με την εποχή, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής τους που πωλείται αποκλειστικά στα Harrods.

Υποδέχτηκαν στο cocktail party και γιόρτασαν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως οι celebrities Donna Air, Heloise Agostinelli, τα μοντέλο Ikram Abdi Omar, Nina K, Lily Jean και πολλοί άλλοι. Οι δυο Έλληνες σχεδιαστές παρουσίασαν τα κομμάτια της συλλογής τους, ενώ την βραδιά συνόδευσαν χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις μαζί με φαγητό και ποτό, αποπνέοντας μια απόλυτα εορταστική διάθεση. Η γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε και από την παρουσία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μάλιστα μοίραζε Marina Raphael X Costarellos δώρα στους παρευρισκόμενους.

Η εορταστική συλλογή των σχεδιαστών, που αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής για το event, έχει ως βάση της μια μαύρη παλέτα, αναδεικνύοντας την διαχρονικότητα που απορρέει από το all-time go-to χρώμα των βραδινών εμφανίσεων, δίχως την απουσία πειραματισμών πάνω σε υφές και σχέδια, δίνοντας έμφαση στις διάφορες διαστάσεις του κάθε ρούχου και της κάθε τσάντας. Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή τόσο στα Harrods, όσο και στις ιστοσελίδες των σχεδιαστών.

Julia Lundin (influencer), Paulina Swarovski (model)
Ikram Abdi Omar (model) στην παρουσίαση Marina Raphael x Costarellos capsule collection για το Harrods
Donna Air (UK celebrity) με total outfit Marina Raphael X Costarellos capsule collection
Doina Ciobanu (influencer), Anna Vitiello (influencer)
Angelina Feida, Eleni Koury
Christos Costarellos, Marina Raphael
Talia Haidar, Iliana Hadjioannou
Olivia McCall (Head of Communications at The British Fashion Council)
Marianna Marangkidi, Margarita Papandreou με total outfit Marina Raphael X Costarellos capsule collection
Maria Kastani, Donna Air (UK influencer)