Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το πανασιατικό εστιατόριο Zuka Athens άνοιξε τις πόρτες του σε εκλεκτούς καλεσμένους και δημοσιογράφους για ένα pre-opening party.

Στο χώρο του ιστορικού Kalua στην οδό Αμερικής 6, βρίσκεται η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Διαμαντούλη, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στην εστίαση της Αθήνας και της Μυκόνου. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Σεμπάντιαν και Παολίνα Διαμαντούλη, δημιούργησαν έναν νέο χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Το Zuka Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο concept, με γεύσεις και αισθήσεις που θα σας καταπλήξουν.

Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει το πανασιατικό menu, ενώ ο pasty chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει  με τις γλυκιές του δημιουργίες.

Το Zuka Athens  θα είναι ανοικτό Δευτέρα έως Κυριακή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου και Τρίτη έως Κυριακή μέχρι το τέλος Μαΐου. Εμφανίσεις θα πραγματοποιούν ο Νίκος Σαλέας κάθε Κυριακή και η Χριστιάνα Μπούνια από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο.

Website: www.zuka.com.gr

Κρατήσεις 6977200070, 2103639174, reserve@zuka.com.gr

Χαρά Ντάβλα, Κωνσταντίνος Μεγάλος
Θανάσης Κυρατσούς, Ντέλλα Ρούνικ, Λάκης Γαβαλάς
Θανάσης Κυρατσούς, Λάκης Γαβαλάς
Ανδρέας Κούβαρης, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
Γιώργος Ντάβλας, Νάτνια Βολάκη
Ντέλλα Ρούνικ
Θανάσης Κυρατσούς, Σεμπάντιαν Διαμαντούλης
Νίκος Κυριακόπουλος, Πέτρος Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Ανδριώτης