Η SUGARFREE και το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, υποδέχθηκαν χθες, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στο Baraonda Μusic Hall επώνυμες φίλες τους, επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας και fashion influencers για να γιορτάσουν με ένα λαμπερό πάρτι την κυκλοφορία της δεύτερης limited edition συλλογής #MiRoLovesSugarfree.

Ο χώρος του Baraonda είχε διαμορφωθεί ειδικά για την βραδιά σε ένα σύγχρονο experience store με νύον προβολές και φουτουριστικά installations στα αστραφτερά χρώματα της συλλογής, ώστε οι παρευρισκόμενοι να θαυμάσουν πρώτοι όλη τη νέα Wear Your Everyday Glam συλλογή, που αυτή τη φορά έχει athleisure έμπνευση και rock glam διάθεση.

Λίγο μετά τους περίμενε μία έκπληξη, όταν στη σκηνή εμφανίστηκαν οι INCO και όπως πάντα τους ξεσήκωσαν όλους με την μεταδοτική τους ενέργεια και με impromptu guests, όπως η Έλλη Κοκκίνου και η Χριστίνα Μπόμπα που πήραν τομικρόφωνο και ενθουσίασαν.

Μια έκπληξη περίμενε, όμως, και έναν από τους σχεδιαστές, τον Δημήτρη Μαστρόκαλο, που είχε γενέθλιά και λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια εντυπωσιακή τούρτα εμφανίστηκε και όλοι μαζί του τραγούδησαν το Χρόνια Πολλά!

Η βραδιά κύλησε με γιορτινή διάθεση, πολύ χορό και συνοδεία δροσερών κοκτέιλ Gordons Pink και γλυκών απολαύσεων από τα Fresh Patisserie.

Η συλλογή MI-RO loves SUGARFREE διατίθεται ήδη στο e-shopwww.sugarfreeshops.com και σε επιλεγμένα καταστήματα SUGARFREE σε Ελλάδα και Κύπρο.

#MiRoLovesSugarfree           

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ
ΝΑΝΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΥ, ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ
TO ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ MIRO: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΟΥ
ΕΛΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ
ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ, ΕΛΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ