Όλα ξεκίνησαν από μια οικογενειακή κουβέντα στο Κυριακάτικο τραπέζι. «Πρέπει να τρώμε μέλι, είναι καλό για την υγεία μας». Μια φράση ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η παραγωγή του “meli” στην Εύβοια. Μια μικρή για “χόμπι” επιχείρηση που θέλει να μπει στα σπίτια και… στα τραπέζια όλων σας.


Με πάνω από 400 μελίσσια να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την Εύβοια παράγονται σχεδόν 20 τόνοι ετησίως και συσκευάζονται σε ένα μικρό τυποποιητήριο λίγο πιο έξω από την Χαλκίδα. Εκτός από τα μέλια πεύκο, θυμάρι και έλατο παρασκευάζεται και βασιλικός πολτός.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ANASTASIOSD@HOTMAIL.COM