Το Monkey 47 ήρθε στην Ελλάδα και εμείς γνωρίσαμε το νέο αγαπημένο μας ποτό!

Το Wild Monkey Inn είναι ένας ιδιαίτερα ασυνήθιστος ξενώνας, εμπνευσμένος από το πανδοχείο, στο Black Forest της Γερμανίας, του Montgomery Collins, του δημιουργού του Monkey 47!

Σε αυτό ακριβώς «μεταμορφώθηκε» ο εμβληματικός χώρος «Σημείον Pirèe» στον Πειραιά και φιλοξένησε το πρώτο Monkey 47 PR event πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι, το The Wild Monkey Inn άνοιξε τις πόρτες του μόνο για μια βραδιά και για εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές του Monkey 47 και να ζήσουν μια απρόσμενη εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις!

Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, ασυνήθιστη και έμοιαζε να είναι βγαλμένη από μια άλλη εποχή, σε έναν μυστηριώδη ξενώνα από όπου δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι αντίστοιχα… αλλόκοτοι ένοικοι.

Στο χώρο μπορούσες να συναντήσεις πολλές διαφορετικές, εκκεντρικές προσωπικότητες που σου κινούσαν την περιέργεια να γνωρίσεις… Ένας ιδιόρρυθμος οικοδεσπότης, ένας απρόβλεπτος Άγγλος βαρύτονος, μια πρωτοποριακή Ινδή χορεύτρια, μια εντυπωσιακή γυναίκα πιλότος και ένας αλλοπρόσαλλος θαμώνας του ξενώνα!

Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί έδωσαν μια τελείως διαφορετική νότα στον χώρο με πολλά, διασκεδαστικά, μουσικά happenings, μέσα από τα οποία γνώριζες την πολυδιάστατη προσωπικότητα του Monkey 47.

https://www.instagram.com/p/B4284jhAps6/?utm_source=ig_web_copy_link

Ενός gin εκκεντρικού, γερμανικού, που στη φύση και στην παραγωγή του όμως συνδυάζει συστατικά και τεχνοτροπίες από πολλές διαφορετικές χώρες, που έχει απίστευτη γευστική πολυπλοκότητα, χάρη στην αριστοτεχνική απόσταξη 47 διαφορετικών συστατικών!

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές άλλες εκπλήξεις για τους επισκέπτες του The Wild Monkey Inn, ανάμεσα στις οποίες και το Botanical Casino!

Οι δύο εξειδικευμένοι bartenders ήταν εκεί για να μυήσουν τους καλεσμένους στην ασυναγώνιστη μυστική συνταγή του Monkey 47, παρουσιάζοντας μερικά από τα 47 βότανα που περιέχει, ενώ στη συνέχεια τους έδιναν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με έναν ξεχωριστό, διαδραστικό τρόπο το δικό τους cocktail με βάση τη δική τους προσωπικότητα.

Ή όπως το Ring For A Shot point: λίγοι θα περίμεναν, αφότου πιέσουν ένα κουδούνι, να τους σερβίρει ένα σφηνάκι το χέρι…μιας μαϊμούς!

Την ανατρεπτική βραδιά απογείωσε ο γνωστός Dj Dear Quentin με το προσωπικό του εκκεντρικό στυλ και τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του!