Η Βρετανική πολυτελής μάρκα θα παρουσιάσει μοναδικά μοντέλα από τις 9 – 17 Νοεμβρίου στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Πανελλαδική πρεμιέρα για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE που προαναγγέλλει μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης.

Η διασκεδαστική οδήγηση με την go – kart αίσθηση και η χαρακτηριστική σχεδίαση κάνουν κάθε μοντέλο ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του. Το εξατομικευμένο στυλ ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της μάρκας ΜΙΝΙ που φέτος συμπλήρωσε 60 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου Mini από τον Σερ Άλεκ Ισιγόνη.

Στη φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 – 17 Νοεμβρίου, η Βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει την μεγάλη γκάμα μοντέλων της στο εντυπωσιακό stand (Νο. 16), που θα βασίζεται σχεδιαστικά στη μοναδική και μοντέρνα φιλοσοφία της.

Πανελλήνια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE, που σηματοδοτεί μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης, στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων, με την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart.

Η Στέλλα Δημητρίου στο νέο MINI στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Στο corner των υβριδικών οχημάτων, θα βρίσκεται το ήδη επιτυχημένο ΜINI Cooper S  E Country man   ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ, που χάραξε την πορεία για γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση, γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία κατά 30%.

Το περιπετειώδες MINI Countryman, που προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας και σπορ οδηγικής αίσθησης ΜΙΝΙ στην πολυτελή SAV κατηγορία, θα βρίσκεται επίσης εκεί για τους λάτρεις των εξορμήσεων και των περιπετειών.

Η Βάσω Κολλιδά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» με το νέο MINI
Η Άντζελα Ευριπίδη στο νέο MINI στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Κάθε μοντέλο της MINI αναγνωρίζει την αξία της πρώτης εντύπωσης και το νέο MINI Clubman το αποδεικνύει έμπρακτα. Με ξεχωριστή σχεδίαση και μοναδική πρακτικότητα με 6 πόρτες, το νέο μοντέλο που θα βρίσκεται στο stand της ΜΙΝΙ, ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, που επιδιώκει να ζει νέες εμπειρίες, να εμπνέεται από καθετί νέο, να δημιουργεί και να εξελίσσεται καθημερινά.

Έντονη αίσθηση και αυξημένα επίπεδα αδρεναλίνης αναμένεται να προκαλέσει το νέο MINI   John   Cooper   Works Clubman που θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά. Ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα ΜΙΝΙ στη μακρόχρονη ιστορία της μάρκας διατίθεται τώρα με νέο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 306 hp και υπόσχεται νέες εξαιρετικές επιδόσεις με σύστημα τετρακίνησης ALL4.

Βάσω Κολλιδά και η Άντζελα Ευριπίδη στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» με το νέο MINI
Η Βάσω Κολλιδά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» με το νέο MINI

Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος μετά το λανσάρισμα του πρώτου μικρού Βρετανικού αυτοκινήτου που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο χάρη σε μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά, όπως η αίσθηση go-kart και η δημιουργική αξιοποίηση χώρου.

Θέλοντας να σηματοδοτήσει αυτή την εμβληματική επέτειο, η ΜΙΝΙ παρουσιάζει ένα μοντέλο υψηλής αισθητικής που υπογραμμίζει αφενός τις Βρετανικές ρίζες, αφετέρου τον ευέλικτο χαρακτήρα της. Με ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού, η έκδοση MINI 60 Years υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας. Η ειδική έκδοση διατίθεται για το τρίθυρο και το πεντάθυρο MINI, με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων για το καθένα και θα βρίσκεται στο stand της ΜΙΝΙ για να το ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας.

Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Βάσω Κολλιδά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» με το νέο MINI

Πληροφορίες Έκθεσης:

Ημερομηνίες: 9 – 17 Νοεμβρίου 2019

Ώρες Λειτουργίας:

Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 21:00

Δευτέρα – Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Διεύθυνση:

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού

Χώρος/Stand ΜΙΝΙ Νο. 16