Με ένα party γεμάτο μουσική, χορό και με το χαρακτηριστικό sport attitude της FILA, παρουσιάστηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 η νέα συλλογή παπουτσιών και ρούχων FILA Fashion στο κατάστημα Nodus στον Πειραιά (Οδυσσέα Ανδρούτσου 154).

To iconic brand παρουσίασε σε ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα του Πειραιά, τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/20, όπου τα νέα σχέδια της FILA Fashion Collection κέντρισαν
το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Λάτρεις του brand, άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και celebritiesέδωσαν το παρών και θαύμασαν τα νέα μοναδικά σχέδια της FILA.

Το street style party της FILA έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με τους ταλαντούχους χορευτές από την εταιρεία Hood Groove που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους και τους περαστικούς με τις ευφάνταστες χορευτικές τους κινήσεις.

Ο μηλίτης Strongnbow, το αλκοολούχο ποτό από μήλα με 4,5% αλκοόλ, με τις δύο αγαπημένες γεύσεις Gold Apple και Red Berries, ήταν εκεί για να δροσίσει με τον πιο γευστικό τρόπο τους καλεσμένους στο stree tparty της FILA.

O Γιάννης Σπαλιάρας με το team πωλήσεων του καταστήματος Nodus στον Πειραιά
Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος
Εύα Πουραβέλη, Αλέξης Πουραβέλης
Οι χορευτές της εταιρείας Hood Groove
Μαρία Αντωνά, Γιώργος Δάσκαλος
Το team πωλήσεων του καταστήματος Nodus στον Πειραιά
Γιάννης Μελάς (Βουλευτής Πειραιά), Παναγιώτης Ρέππας (Αντιδήμαρχος Πειραιά),Τάσος Μαρκαριάν (IδιοκτήτηςNodus), ΓιώργοςΤριανταφυλλίδης (MarketingManagerFILA)
Μάρθα Βεζύρη(Xορεύτρια από την εταιρείαHood Groove)
Κατερίνα Ευαγγελινού
Γιώργος Τριανταφυλλίδης(MarketingManager FILA), Κατερίνα Ευαγγελινού
Ο DJ του event, Κωνσταντίνος Κρητικός
Κάτια Δέδε, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, ΥβόννηΝτόστα
Νίκος Σαρδέλης, Τάσος Μαρκαριάν (Ιδιοκτήτης Nodus), ΣέρκοςΜαρκαριάν (Ιδιοκτήτης Nodus), Αντώνης Καλαμαράς
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Κάτια Δέδε
Αναστασία Μακρή, Αλίκη Μαρινάκη, Φλώρα Μακρή
ΥβόννηΝτόστα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Κάτια Δέδε
Ομηλίτης Strongnbow, το αλκοολούχο ποτό από μήλα με 4,5% αλκοόλ, με τις δύο αγαπημένες γεύσεις GoldApple και Red Berries, ήταν εκεί για να δροσίσει με τον πιο γευστικό τρόπο τους καλεσμένους.
Δώρα Κατσικογιάννη
Χρήστος Καρκανιάς (SalesManagerFILA), Άρης Τζεφεράκος, Τάσος Μαρκαριάν (IδιοκτήτηςNodus), Δημήτρης Τζεφεράκος, Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος, Γιώργος Τριανταφυλλίδης(MarketingManager FILA),ΣέρκοςΜαρκαριάν (Ιδιοκτήτης Nodus)
Γιάννης Σπαλιάρας