Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για υποβολή βιογραφικών, για τις δύο θέσεις βοηθού της Βασίλισσας Ελισάβετ. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά έναν προσωπικό βοηθό για να εργαστεί στο Μπάκιγχαμ, αλλά και έναν «αναπληρωτή» που θα έχει προσωρινό χαρακτήρα.

Πρόκειται για μία μόνιμη και μια προσωρινή θέση για τα γραφεία της βασιλικής υπηρεσίας στη Βρετανία, αλλά σημειώνεται πως οι βοηθοί θα χρειάζεται να ταξιδεύουν.  

Τι περιλαμβάνει το job description

Ο ιδανικός υποψήφιος για την πλήρη απασχόληση, θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή για συνολικά 37,5 ώρες την εβδομάδα. 

Οι ευθύνες του βοηθού περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το συντονισμό των ταξιδιών και διαχείρισης αλληλογραφίας, καθώς και την παροχή υποστήριξης στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των βασιλικών καθηκόντων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν «εξαιρετικές» διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά, ακόμη και με ‘ελάχιστη καθοδήγηση και επίβλεψη’ και να έχουν εκτενή εμπειρία», αναφέρεται στην αγγελία.

Ωστόσο σημειώνεται πως ο βοηθός θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και οργανωτικός ακόμη και όταν υποβάλλεται σε πίεση.