Τα πιο όμορφα vintage cars που έχεις δει live σε κάνουν βόλτες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και όχι μόνο!

Πλέον, χάρη στην Odeego – από την Ελληνική λέξη «οδηγώ» –  μπορείς πλέον να οδηγήσεις ένα κλασικό αμάξι ή να απολαύσεις την διαδρομή από τη θέση του συνοδηγού.

https://www.instagram.com/p/ByFg0I5i5lw/?utm_source=ig_web_copy_link

Θα βρεις εμβληματικά μοντέλα της δεκαετίας του ’70… από διθέσια μέχρι vanάκια με 7 θέσεις, από cabrio μέχρι οικογενειακά μοντέλα, σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα. Τα αμάξια της Odeego είναι πλήρως ανακατασκευασμένα, τέλεια μηχανολογικά και αισθητικά και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Και πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου;

Εύκολα! Διαλέγεις παρέα, ώρα και ημέρα και κάνεις κράτηση το κλασικό αυτοκίνητο της επιλογή σου, όπως και την δραστηριότητα. Περνάς από ένα σύντομο training, παίρνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το έχεις στη διάθεση σου για όση ώρα θελήσεις, με την ανάλογη τιμή.

Μπορείς να το νοικιάσεις για μια ώρα, ώστε να κάνεις μια σύντομη βόλτα και να βγάλεις μερικές φωτογραφίες για το instagram ή για περισσότερες ώστε να χορτάσεις αυτήν την εμπειρία και να το κάνεις εκδρομή.

Οι τιμές ξεκινάνε από 13 ευρώ/άτομο ή ενοικίαση για οργανωμένη εκδρομή οδήγησης σε κομβόι ( 2 – 7 οχήματα) ή ενοικίαση για οργανωμένη εκδρομή με τον οδηγό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να περιηγηθείς στο website του Odeego, στο facebook, καθώς και στο Instagram.