Μία Αθηναϊκή εφημερίδα γίνεται γραμματόσημο και δεν μπορούμε παρά να αισθανθούμε χαρά!

Πραγματικά, για πρώτη φορά στην ιστορία, τα εξώφυλλα μιας ελληνικής εφημερίδας γίνονται γραμματόσημα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και αυτή η πρωτιά ανήκει στην Athens Voice.

Ο Διαμαντής Αϊδίνης, ο Αντώνης Κυριακούλης, ο Μανώλης Χάρος, ο Κωνσταντίνος Κακανιάς, ο Αλέξανδρος Ψυχούλης, ο Κωνσταντίνος Βήτα, ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιάννης Κουρούδης, ο Sotos Anagnos και ο Φώτης Πεχλιβανίδης, είναι οι καλλιτέχνες που δημιούργησαν τα εξώφυλλα – γραμματόσημα και τους αξίζουν πολλά μπράβο!

Πώς θα αποκτήστε τα συλλεκτικά γραμματόσημα της ATHENS VOICE

Η συλλεκτική έκδοση των 10 γραμματοσήμων κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να αποκτήσουν στην τιμή των 9 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται ολόκληρο το συλλεκτικό τεύχος των 10 γραμματοσήμων.

Μπορείτε να τα αναζητήσετε στα επιλεγμένα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Αθήνα και επαρχία, ή να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων www.elta.gr .

Φάκελοι και carte postale

Παράλληλα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν εκδώσει 10 ξεχωριστές συλλεκτικές carte postale, οι οποίες κυκλοφορούν με τους φακέλους και τα γραμματόσημα.,

Καλοτάξιδα!

*Credits φωτογραφίας: Athens Voice