Η Ριάνα κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της σε ένα βιβλίο 15 κιλών (!) με τίτλο το όνομά της.

Είναι εξαιρετικά επιτυχημένη τραγουδίστρια της R&B, είναι επιχειρηματίας, έχει σχεδιάσει τη δική της σειρά εσωρρούχων για όλα τα μεγέθη, έχει τα δικά της καλλυντικά, με make up για όλους τους τύπους δέρματος (inclusiveness is her goal) και τώρα η Rihanna κάνει το αμέσως επόμενο λογικό βήμα. Η @badgalriri ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της, ένα βιβλίο 504 σελίδων με πάνω από 1.000 φωτογραφίες της.

Με βάρος που θα φτάνει τα 15 κιλά, σίγουρα δεν θα είναι ένα «ελαφρύ» ανάγνωσμα, αλλά θα είναι υπό την έκδοση του οίκου Phaidon, οπότε θα είναι περισσότερο κάτι σαν επένδυση, ένα έργο τέχνης με στοιχεία και φωτογραφίες από τη ζωή της μέχρι τώρα.

Μία ματιά στην παιδική ηλικία της στα Μπαρμπέιντος, τις παγκόσμιες περιοδείες της, τις καλύτερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έως τον προσωπικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη συλλογή απίστευτων εικόνων» ανέφερε η Ριάνα σε δήλωσή της. «Είμαι πολύ ευγνώμων στους ταλαντούχους φωτογράφους και καλλιτέχνες που συνέβαλαν. Εργαζόμαστε για αυτό το βιβλίο εδώ και πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ τελικά να το μοιραστώ με όλους» πρόσθεσε.

Επίσης κυκλοφορούν τρεις περιορισμένες εκδόσεις συμπεριλαμβανομένης της «Ultra Luxury Supreme» που ονομάζεται Stoner και συνοδεύεται από γλυπτή μαρμάρινη βάση βάρους 907 κιλών. Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί μόνο δέκα και η ράπερ Cardi B αγόρασε το ένα σε δημοπρασία στην εκδήλωση Diamond Ball της Rihanna καταβάλλοντας το ποσό των 111.000 δολαρίων.

H τραγουδίστρια και ο εκδοτικός οίκος Phaidon διοργανώνουν πάρτι με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας «Rihanna» στο Μουσείο Guggenheim Museum, στη Νέα Υόρκη στις 11 Οκτωβρίου.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.