Η εμβληματική θεατρική παράσταση «Ωνάσης, Τα θέλω όλα» με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Φασουλή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τους συντελεστές της.

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την πολυαναμενόμενη παράσταση με τον διάσημο ηθοποιό, που πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατά έγραψε και σκηνοθετεί το έργο, παρουσία φυσικά και όλων των stars του θιάσου – ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται η Δήμητρα Ματσούκα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Αγησίλαος Μικελάτος, ο Μέμος Μπεγνής και ο Δημήτρης Γκοτζαμάνης.

Όπως μας είπε ο Σταμάτης Φασουλής, ο ίδιος αισθάνεται σε μία επαγγελματική και ηλικιακή φάση που «δεν έχει να χάσει τίποτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παρά μόνο να αποσπάσει θετικές ή αρνητικές κριτικές για την προσπάθειά του. Αντίθετα, τόνισε την αξία της λάμψης των νεότερων πρωταγωνιστών της παράστασης, όπως ο Αγησίλαος Μικελάτος που βρέθηκε τυχαία στον δρόμο του σκηνοθέτη αφού παρακολούθησαν μια βραδιά την παράσταση που έπαιζε εκείνος και έτσι βρήκαν τον νεότερο θεατρικό Αριστοτέλη Ωνάση, τη στιγμή που μέχρι εκείνο το βράδυ ο ηθοποιός δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τις χορογραφίες της παράστασης υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ τη μουσική ο Κωστής Μαραβέγιας.

Πρεμιέρα 11 Οκτωβρίου στο θέατρο Παλλάς στις 20:30