Από τις 21 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου, οι κορυφαίοι bartenders του κόσμου, θα διαγωνιστούν σε 5 απαιτητικές δοκιμασίες, διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο του World Class Bartender of the Year 2019!

To World Class διεξάγεται φέτος σε τρία διαδοχικά εμβληματικά locations: To αποστακτήριο της Ketel One Vodka στο Schiedam της Ολλανδίας, το αποστακτήριο του Talisker Single Malt Whisky στο νησί του Skye στη Σκοτία και στο Boturich Castle στη Γλασκόβη.

Έχοντας επικρατήσει στον Ελληνικό τελικό, ο Νίκος Σουρμπάτης, θα έρθει αντιμέτωπος με άλλους 54 κορυφαίους bartender από όλο τον κόσμο, σε μια σειρά δοκιμασιών, όπου καλείται να αναδείξει το ταλέντο, την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητά του.

Για πρώτη χρονιά στην ενδεκαετή πορεία του World Class Global Finals οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε δοκιμασίες που θα διεξαχθούν σε 3 τοποθεσίες.

Το φετινό ταξίδι ξεκινά από το Schiedam της Ολλανδίας και το αποστακτήριο της Ketel One Vodka και την 1η δοκιμασία με ονομασία “Better Drinking”. Στη συνέχεια για τη 2η δοκιμασία με ονομασία “Talisker into the Wild Spirit” , ακολουθεί το γραφικό νησί Skye στη βορειοδυτική ακτή της Σκοτίας  και πιο συγκεκριμένα στο αποστακτήριο του Talisker Single Malt Whisky , που λειτουργεί εδώ και πάνω από 200 χρόνια!

Η 3η δοκιμασία, με ονομασία “The Singleton State of Mind”, διεξάγεται στην καρδιά του Speyside της Σκοτίας, τη μυστηριακή Γλασκόβη, με πρωταγωνιστή το αντισυμβατικό Singleton Single Malt Whisky. Και ενώ ο παγκόσμιος τελικός διεξάγεται στην χώρα που φημίζεται για τα ουίσκι της, τη σκυτάλη για την 4η δοκιμασία παίρνει το Tanqueray No. TEN Gin, με ονομασία Tanqueray No. TEN Heart of TEN. Ενώ στην 5η δοκιμασία πρωταγωνιστής είναι το εμβληματικό Johnnie Walker Black Label.