Το βράδυ της Πέμπτης (19/9) η Florence Welch στάθηκε στη σκηνή του Ηρωδείου και ήταν σαν να βρέθηκε στο φυσικό της περιβάλλον. Με ένα ονειρικό λευκό φόρεμα, από αυτά που μας συνηθίζει και με τα μαλλιά της σαν φλεγόμενο στέμμα πάνω στο κεφάλι της έτρεξε, χόρεψε, τραγούδισε και παρέσυρε το κοινό μαζί της, σε μια σχεδόν τελετουργική εμπειρία.

Το Ηρώδειο άλλωστε ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η Florence αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα. Το sold out μέσα στην πρώτη ώρα διάθεσης των εισιτηρίων ήταν απολύτως λογικό, άλλωστε ο ιστορικός χώρος μπορεί να υποστηρίξει μόλις λίγες χιλιάδες κόσμου.

Η μία συναυλιακή ημέρα, σαφώς και δεν ήταν αρκετή για το κοινό που έχει στην Ελλάδα. Αν και το timing έπαιξε το δικό του ρόλο. Φέτος το καλοκαίρι, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί η συναυλία, ακόμα και όσοι δεν γνώριζαν την Florence την έμαθαν, μέσα από το Jenny of Oldstones του Game of Thrones.

Το χάος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, όχι απλά δεν άρεσε σε κανέναν, αλλά έδειξε και ένα επίπεδο απροετοιμασίας, από την πλευρά της εταιρείας που παρείχε τα εισιτήρια – όλοι ξέρουμε ποια είναι – που δεν βλέπουμε τόσο συχνά.

Ευτυχώς η εταιρεία και η ίδια αποφάσισαν να προσθέσουν δύο ακόμα ημέρες. Και να επιλέξουν ένα χώρο που επιτρέπει την είσοδο σε μεγαλύτερο αριθμό θεατών. Μπορεί ο χώρος στο Γαλατσι να μην είναι αρκετά… ενεργειακά φορτισμένος για την Florence, αλλά τι να κάνουμε. Ίσως την επόμενη φορά βρεθεί κάτι καλύτερο.

Last Details για τη συναυλία στο Γαλάτσι (Σάββατο 21/9)

Έναρξη προσέλευσης: 19:30
Florence and The Machine on stage21:35

Last Details για τη συναυλία του Ηρωδείου (Κυριακή 22/9)

Ώρα προσέλευσης: 19:30 (Οι πόρτες του ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ θα κλείσουν στις 21:00)
Florence and The Machine on stage21:05

Προσοχή! Οι συναυλίες είναι SOLD OUT! Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο χώρο.