Αν κάθε χρόνο τέτοια εποχή ονειρεύεσαι τη Νέα Υόρκη και το Fashion Week αλλά δεν μπορείς να πας, τότε έχουμε να προτείνουμε ένα παράθυρο στο «μαγικό» κόσμο της μόδας μέσα από το instagram.

Ο πιο εύστοχος τρόπος να πάρεις μια γεύση από τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες είναι να παρατηρήσεις

Το street style των ανθρώπων της μόδας που παρευρίσκονται στα fashion events είναι ο πιο εύκολος και πολλές φορές ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πάρεις μια γεύση από τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. Άλλωστε οι τάσεις πάνω στην πασαρέλα μπορεί να δοθούν με μια κάποια… υπερβολή, ενώ οι αγαπημένοι σου fashion influencer τις έχουν ήδη… προσαρμόσει στην πραγματική ζωή, στο δρόμο.

Τα 4 trends στα αξεσουάρ που είδαμε να δέχτηκαν περισσότερη… αγάπη στους δρόμους της Νέας Υόρκης – και που υιοθέτησε με τον καλύτερο τρόπο η Έλενα Γαλύφα – είναι αυτά:

Μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο

Οι κλασσικές μπότες αυτής της σεζόν είναι λιγότερο επιβλητικές και sexy από τις over-the-knee που ήταν τάση τα προηγούμενα χρόνια. Αν θες να αντικαταστήσεις μάλιστα τα αγαπημένα σου ankle boots, αυτές οι μπότες είναι η καλύτερη επιλογή.

Regular-size γυαλιά ηλίου

Αυτή η σεζόν επικεντρώνεται στην επαναφορά του κλασσικού. Γι’ αυτό τα γυαλιά ηλίου που κυριάρχησαν αυτή τη σεζόν ήταν σε μέτριο μέγεθος και κλασσικά χρώματα, όπως μαύρο και σκούρο καφέ.

Κλασσικές δερμάτινες τσάντες

Όπως έχουμε ήδη δει, η νέα σεζόν στη μόδα χαρακτηρίζεται από μία πιο κλασική και ώριμη νότα. Οι απλές δερμάτινες τσάντες με πιο κλασικό design, σε φθινοπωρινά χρώματα όπως καφέ και χακί, επανέρχονται στο προσκήνιο.

Τα high heels του οίκου Bottega Veneta

Ο Daniel Lee, creative director του οίκου Bottega Veneta αναβάθμισε τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη που τόσο αγαπήθηκαν τις προηγούμενες σεζόν. Τα είδαμε σε πολλά fashion girls στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αν και δεν τα αγαπούν όλοι, είναι σίγουρο ότι θα τα βλέπουμε πολύ πιο συχνά από εδώ και πέρα.